Anda Mencari Awning Rumah yang Berdekatan di Kawasan Anda?

Kami bersedia membantu anda. Kami menyediakan perkhidmatan membina awning rumah dengan reka bentuk yang menarik serta tahan lama.

Sekiranya anda mahukan kualiti kerja yang baik tanpa perlu mengeluarkan kos perbelanjaan yang terlalu tinggi, anda boleh cuba perkhidmatan kami.

Mengapa Pilih Kami?

Pengalaman Kami Yang Luas

Kami berpengalaman menyediakan khidmat awning bukan sahaja untuk tujuan perumahan, tetapi juga untuk tujuan komersial seperti bangunan kedai, bangunan komersial, chalet dan juga villa.

Kualiti Kerja Yang Terjamin

Ramai yang mahukan kualiti kerja yang terbaik, tapi bukan senang untuk mencari tukang awning rumah yang bersedia memberikan yang terbaik. Dalam syarikat kami, kami sangat menekankan kualiti kerja kepada semua perkhidmatan kami.

Kos Upah Yang Setanding Dengan Pasaran

Kos untuk mengupah kami tidak lah terlalu mahal, dan tidaklah terlalu murah. Namun, kami jamin kualiti kerja kami adalah sangat berbaloi dengan harga yang kami tetapkan.

Perkhidmatan Awning Rumah Yang Kami Sediakan

Berikut adalah perkhidmatan yang kami sediakan

1. Awning Frame Kayu

blank
Penggunaan kayu untuk membina awning akan meningkatkan nilai astetik awning rumah anda.

2. Awning Besi

awning besi

Sekiranya bajet yang terhad merisaukan anda, maka memilih untuk menggunakan awning dari kepingan besi adalah lebih murah, namun tetap cantik.

3. Awning Polycarbonate

awning polycarbonate

Polycarbonate biasanya digunakan untuk struktur awning yang tembus cahaya. Ia bukan memberikan keteduhan dari hujan, tapi bentuknya juga agak menarik.

4. Lain-lain bentuk Awning Rumah

Kami juga menyediakan perkhidmatan mereka bentuk dan membina awning yang direka mengikut kehendak pelanggan. Sekiranya anda mempunyai idea untuk membina awning rumah anda, kami akan cuba memenuhi permintaan anda.

Sekiranya anda ingin menggunakan perkhidmatan membina awning rumah dari kami, anda boleh hubungi kami di 019-3701448 (Hanafi) untuk pertanyaan.

Berapakah Harga Awning Rumah Kami?

Harga awning yang kami tetapkan adalah bergantung kepada reka bentuk dan material awning yang dipilih. Antara faktor yang menyumbang kepada perbezaan harga upah mengecat adalah:

1. Reka bentuk awning
2. Bahan asas untuk beam
3. Bahan asas untuk bumbung awning
4. Jenis kemasan pada beam / bumbung (Sekiranya ada)

Anggaran harga yang kami tetapkan adalah dari serendah RM15/kaki persegi. Sekiranya anda mahukan sebut harga yang tepat, anda boleh hubungi kami melalui whatsapp ke 019-3701448 (Hanafi). Anda boleh maklumkan butiran kerja awning rumah yang anda perlukan, dan kami akan berikan kepada anda sebut harga untuk menyempurnakan tugas anda.

awning rumah

Mengapa Perlu Korbankan Kualiti Hanya Kerana Ingin Jimat?

Dapatkan kualiti kerja yang terbaik dan harga yang lebih jimat apabila anda menggunakan perkhidmatan kami.

Ini merupakan jaminan yang kami boleh berikan kepada anda. Hubungi kami di 019-3701448 (Hanafi) atau klik sini, sekiranya anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan kami.

© Hak Cipta Terpelihara 2017 Bina Rumah IBS